Kaffe med Hopp

  • Samtal med styrka. Peder Jarnvall, präst i Harplinge församling Halland, låter folk tala till punkt i samtal över en kopp kaffe.

Samtal med styrka. Peder Jarnvall, präst i Harplinge församling Halland, låter folk tala till punkt i samtal över en kopp kaffe. En samtalspodcast om stora och pyttelite mindre frågor.

Avsnitt 5:
Peder Jarnvall gästas av Håkan Ingvarsson som förestår Lindquist Herrekipering i Skottorp. Ämnet för dagen är Män i kläder eller möjligen manlig fåfänga.

Avsnitt 4:
Kamilla Petersson och Peder Jarnvall pratar Kamillas könskorrigering, om att ta sig in i kvinnornas värld, om barnbarn och livet.

 

Avsnitt 3:
Hugo Tham har länge varit aktuell på scenen som dansare och sångare men också rektor för balettakademien i Göteborg. På senare tid arbetat på Region Halland som konsulent. Nu aktiv som pedagog inom ”Dans på recept” bland annat för Parkinson patienter. Utforskar dansens läkande kraft med stor framgång.

Avsnitt 2:
Peder Jarnvall, präst i Harplinge församling i Halland, pratar med Maggan Ek, verksamhetsledare på Dramalogen om lust, mod och civilkurage.

Avsnitt 1:
Peder Jarnvall, präst i Harplinge församling Halland pratar med Joakim Wibäck, ambassadör för Hjärnkoll. Samtal om hur man hittar sig själv, sin självbild och skapar sitt jag innan och efter ADHD diagnos.