Standup med Christoffer Nyqvist & Clara Kristiansen

Köp biljetter här

Två provföreställningar under samma kväll!

Clara Kristiansen – Gullegrisen & Christoffer Nyqvist – För all del

Clara Kristiansen – Gullegrisen

Gullegrisen är en förtjusande standupföreställning av och med Clara Clara Kristiansen. Med ett glas vin i handen och en glimt i ögat levererar hon en timmes hejdundrande komedi. Det blir högt och lågt och alldeles, alldeles underbart. Clara är rapp i käften och grov i munnen men framför allt är hon fullkomligt bedårande.

Clara Clara Kristiansen har hörts i Tankesmedjan i P3 och Guldörat-nominerade podden Jag är Kinky. Hon har uppträtt på flera av landets mest prestigefyllda scener och är just nu aktuell i SVTs Rostmacka. Gullegrisen är hennes allra första soloföreställning. Missa inte chansen att se en riktig sötnöt live in action.

Christoffer Nyqvist – För all del

På några få år har Christoffer hunnit med mer än vad andra komiker lyckas med under en hel karriär. Efter att ha etablerat sig i både radio och tv samt som en av Sveriges största komiker på TikTok så gör Christoffer våren 2024 sin första soloföreställning.

»För all del« är Christoffer Nyqvist i sitt bästa element. En humoristisk standupföreställning fylld med roliga observationer ur det egna livet, om politik och allt annat där emellan.

Arrangör: Kulturaktiebolaget