Dramalogen drivs sedan 2023 av Föreningen Dramalogerna som är en ideell förening vilken startades 2018 med syfte att främja lokala kulturskapare genom projekt och aktiviteter vilka ska vara allmännyttiga åtgärder för samhället.

Med tiden har föreningen på egen hand fått alkoholtillstånd (stadigvarande paustillstånd) efter behov vid arrangemang.

Styrelsen består av minst 5 ledamöter och väljs vid årsmötet. Styrelsen utser inom sig ordförande, sekreterare och kassör. Styrelsen är beslutsmässig när minst hälften av dess ledamöter är närvarande (avrundat uppåt). Styrelseuppdraget gäller i 1 år. Styrelsen har rätt att fatta beslut via röstning där majoriteten avgör i frågor som kommer från medlemmarna vid medlemsmöten eller annan digital kommunikation. Den dagliga driften utgörs av ca två halvtider, en producent och en teknisk producent. Utöver det frilansar både styrelsemedlemmar och andra kulturarbetare i våra löpande projekt och andra evenemang. Föreningen är öppen för alla som delar föreningens målsättning/syfte och följer dess stadgar och tror på allas lika värde.

”Med nytt stundande verksamhetsår blickar jag tillbaka på året 2023 som ett av de starkaste i Dramalogens historia. Vi har trots stundtals grumliga framtidsutsikter gjort exakt det vi är bäst på. Vi har låtit konsten, musiken, teatern, samtalen, mångfalden och tillsammansskapet driva en verksamhet som tog sin början redan på årets andra dag.” Rebecca Rosenlind Sellergren Styrelseordförande

Styrelsen

Rebecca Rosenlind Sellergren
Ordförande
Skådespelare, konferencier, moderator

Lotta Ek Virack
Vice ordförande
Kulturproducent, projektledare

Roger Westerberg
Kassör
Teknisk producent på Dramalogen
Fotograf, filmskapare och webbdesigner

Kevin Tullgren
Styrelseledamot
Ansvarar för Variabeln
Skådespelare & musiker

Peter Bengtsson
Styrelseledamot
Allkonstnär och medgrundare av Dramalogen