HalmstadGalan 2018 för Musikhjälpen

HalmstadGala på Kulturhuset Najaden den 15 december klockan 18:00, en kväll full av musik, möten och människor.

Några av de medverkande är MILLA, HARPO, VON SICARDS, TEODOR EK, CHRISTOF JEPPSSON, ANNA LOVDAL, JOHAN LINDEGREN, DRAMALOGEN, ALEXANDER STRANDELL.

Kvällen bjuder också på gästspel från FunkisMello och dansuppvisning från Kulturskolan samt auktion på unika objekt skänkta av bland andra Per Gessle, Janne Schaffer, Emil Olsson och Thomas Muller. Skönt häng i pausen.
Biljetterna kostar 200 kr per styck och alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen. Biljetter säljs hos Hallandstrafiken i Gallerian vid Stora Torg i Halmstad eller maila oss på HalmstadGalan2018@gmail.com
Eventuella kvarvarande biljetter kommer säljas i dörren den 15: e december
Varmt välkomna!
Vill ni bidra till Musikhjälpen går det bra att göra det på länken nedan!

https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/halmstadgalan-2018-for-musikhjalpen-och-allas-ratt-att-funka-olika

JAM-Studio
HalmstadGalan2018 för Musikhjälpen och allas rätt att funka olika! Lördagen den 15 december klockan 18:00 på Kulturhuset Najaden.
Biljetterna kostar 200 kronor, de går att köpa på Hallandstrafiken inne i Gallerian, Stora Torg i Halmstad eller maila oss på halmstadgalan2018@gmail.com
Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen!
Jam Studio vill tillsammans med vänner nå målet om 100 000 kronor till Musikhjälpen 2018
Jam Studio i Halmstad består av Micke Ek, Jens Norén, Thern Pettersson och Christof Jeppsson.
Vi drivs av en vilja att göra samhället och världen till en lite bättre plats, våra verktyg är kunskapen och glädjen inom musik och film. Tillsammans med andra, etablerade, nya, unga och gamla människor skapar vi sammanhang och förutsättningar för att med konstnärliga uttryck göra skillnad.
Projektledare Bea Lindell halmstadgalan2018@gmail.com