Teknik & ljud – Workshop för tjejer och ickebinära

Är du tjej eller ickebinär och håller på med scenkonst, som yrke eller hobby?

– Har du struntat i att lära dig hur ditt PA fungerar eller hur du kopplar det för att ”någon annan ändå kan det bättre”?

– Har du kopplat in ett PA men sen funkade det inte ändå och du har ingen aning om hur du felsöker och ändå måste ta hjälp?

DU ÄR INTE ESNAM, TRO OSS!
– Har du någorlunda koll redan, men ändå skulle vilja hänga med ett gött gäng och lära dig mer och va snäll och stöttande för andra som inte har lika mycket koll?

Dramalogen är ett ställe för er lokala kulturskapare, vi jobbar för att möjliggöra för eran framfart. Initiativet till denna kvällskurs kom efter en dag när en utav oss själva stod och slet sitt hår och förbannade sig över att hon skulle behöva ringa någon och fråga något som hon helst skulle vilja kunna själv.

Vi ses helt enkelt i våra lokaler och pratar teknik och ljud. Två grejer man verkligen kan nörda in sig på, det har vi alla hört olika scentekniker runt oss göra, och nu är det dags för oss att fatta va det pratar om ju.

Det blir gratis workshop, tre tillfällen,
– första blir i grundläggande, sladd- rigg- teknik- snack.
– andra blir scenljud och vi hittar våra preferenser och lyssnar på ljudbild etc.
– tredje utvärderar vi och ser hur vi kan fortsätta utvecklas.

KOOOM, det blir kul. och gratis kaffe. Nu blir vi tekniknördar allihopa!

ps. just denna kväll klarar vi oss utan grabbar, men om intresset finns så hör av er så sätter vi ihop något liknande för er.

Hänget göra i samarbete med Amplified väst

Facebookeventet hittar ni på https://fb.me/e/2mKUzRdlz