Pisces & Virgo

Hej allihopa!

Våren är här, vi åker ut på turné vårat andra stopp är hos er på Dramalogen i Halmstad.

Vi är tre singer/songwriters som går tillsammans på Löftadalens folkhögskola. Vi brinner för att spela musik och att dela med oss av våra texter.

Lite mer om oss:

Joffa, Thim och Suzanne fann varandra under en låtskrivarkurs. Under projektnamnet Pisces & Virgo åker de nu ut på turné, Tre singer-songwriters i en intim konsert med egenskrivna låtar i akustiskt format.
Josefine “Joffa” Robarth är ett grönt och rockigt skogsväsen. Hon är allkonstnär som också verkar under namnet “Green Josefeen” . Hennes personliga texter sprudlar av attityd och underground-kärlek.
Thim Axelsson använder gitarren och sitt låtskrivande som terapi. Med fingerplock och bluesig rytmik på egenbyggda gitarrer beskrivs ett inre liv.
Lilja Februari är namnet på Suzanne Gustavssons artist- och låtskrivarprojekt. Hennes berättande lyrik kläs i alltifrån finstämda pianoballader till indierock som flirtar med punken.
Vi ser så mycket fram emot att komma och spela hos er säg till din mormor, din katt och din brevbärare att komma så ses vi och svänger loss tillsammans

https://www.facebook.com/events/801676705354165