En kul fulkulturkväll

Välkommen in till Halmstads minsta och samtidigt mest lokalproducerade humorshow som nu tar sig in på Dramalogen för två roliga fulkulturkvällar i höst.

Fredagarna 13:e och 20:e oktober bjuder vi in till helkväll tillsammans mellan kl. 19.00 till 21.00. Insläpp kl. 18.30. Ni kommer bjudas på en massa igenkänningshumor och lite trams inlindat i skönsång.

Dryck och mat serveras på plats för den som vill ha. Maten består den här gången av en delikatesstallrik från Anna-Kattis i Halmstad. Den serveras kall och innehåller bland annat grillat kycklingspett, lufttorkad skinka, kallrökt lax oliver, brieost, potatissallad och pastasallad. Har du allergier eller specialkost så meddela det vid beställning så går det att ordna så att maten passar alla.

Ni betalar för maten samtidigt som inträdet eller endast inträdet om ni hellre vill det, det finns olika biljettkategorier. Dricka och snacks köper ni på plats. Senast 2 dagar innan föreställningen behöver maten beställas, så då stängs den typen av biljettförsäljningen. Biljetter utan mat kan i mån av plats även köpas i dörren på föreställningskvällen.

Kort sagt, det blir en kul kväll tillsammans. Platser bokas på Nortic via följande länk: https://nortic.se/ticket/event/49710.

Vid frågor kontakta Martin Extor på 035 17 77 52 eller martin.extor@abf.se.