Premiär för ”Alla har sitt Inferno”

OBS! Föreställningen är inställd.

Alla har sitt inferno- en kabaré med djupt allvar och crazyhumor based on true storys.

Det är lätt att känna sig otrygg och svårt att göra en analys och vips blir du hängande i ett ingenmansland och längtar efter sammanhang- säger en av demonerna i pjäsen.

I tider av oro och svag framtidstro där allt finns tillgängligt i realtid via sociala medier är det lätt att tappa modet. Samhället snurrar snabbt och det kan hända att man hamnar nära kanten och faller av. Verkliga möten mellan människor blir allt färre och förebilderna på nätet är fler än någonsin.

Dramalogen driver ett kulturhus för hälsa och psykiskt välbefinnande med stöd av Arvsfonden, där vi försöker skapa förståelse, trygghet och självbild för människor med psykisk ohälsa. Vårt arbete har resulterat i en pjäs vi kallar Alla har sitt inferno för det är vår övertygelse att alla har ett mindre eller större inferno att brottas med.
Pjäsen är uppdelad i scener som beledsagas av några illasinnade vardagsdemoner som tränger sig på i tid och otid. Aktörerna på scen försöker bekämpa sin ångest, oro, miljöskräck, rädsla för krig och sjukdomar i en salig blandning signerad Moliére, Strindberg och Ek. Manus har också granskats av ensemblens kritiska ögon då många av aktörerna har egna erfarenheter av oönskade demoner. För att sätta det hela i perspektiv finns också komiska inslag, kuplettsång och roliga infall.

Fri entré
OBS Begränsade platser! Boka din biljett på 0706-06 19 69

Föreställningar:

Datum meddelas senare.