En sång till Livet

När jag var 10 år sjöng jag ”Du måste finnas” inför hundratals elever, lärare, föräldrar och vänner på Bräckaskolans skolgård i Fjärås. Där och då insåg jag att sången för alltid kommer att vara min bästa vän. Min tillflykt. Mitt sätt att göra mig hörd och mitt sätt att bearbeta.

Musik har en magisk inverkan på oss när det kommer till välmående. Vissa låtar etsar sig fast på ett djupare plan än andra och kan rentav hjälpa oss må bättre. Jag har haft förmånen att sjunga på flera olika tillställningar genom åren och har på vägen plockat upp låtar som betyder lite extra mycket. Under en kväll på Dramalogen i Halmstad har jag valt ut mina guldkorn som på olika sätt hjälpt mig igenom svåra tider.

På piano hittar ni ingen mindre än min fantastiska mamma Helena Wik.

Varmt välkommen!