Rebecca Sellergren

RebSel Produktion

är mitt företag där jag i huvudsak arbetar som konferencier och moderator.

I och med min tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det min vardag att med kulturen som verktyg arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning, men även underhållning vid konferenser/ övriga event.

Länkikon Instagramikon E-mailikon

Utdrag från mitt CV:
Danske Bank- 2019. Moderator vid nationell konferens i Örebro.
P4 Halland- 2018. Programledare på P4 Halland under sommaren 2018.
Högskolan i Halmstad- 2017- idag. Moderator vid intervjuserien Innovation Jam på Hälsoteknikcentrum Halland varje månad.
GALAN-  2015- 2018. Halmstads årliga näringslivsgala där framgångsrika företagare prisas. Konferencier 2015-2017. Innehållsproducent 2018.
Kreativa Seminarier- Tillsammans med andra kulturarbetare i nätverket Dramalogen har jag genomfört en rad kreativa seminarier där vi behandlar ämnen som behöver lyftas på en arbetsplats. Det kan vara allt från ”dålig stämning” i fikarummet, högt sjukantal eller rena inspirationsdagar.

Jag har även studerat Projektledning och projektarbete samt organisation och ledarskap vid Högskolan i Halmstad.

Röster om mig:
”Rebecca Sellergren är en talangfull konferencier/moderator som har en energi utöver det vanliga. Med sitt engagemang, sin nyfikenhet och sin värme får hon människor att både känna sig bekväma och sedda på scen[…] I processen fram till genomförandet är Rebecca lyhörd och proffsig att jobba tillsammans med. För Rebecca är det mycket viktigt att leverera en bra slutprodukt och som kund känner man detta tydligt. – Anna- Maria Spaniol, näringslivsutvecklare HNAB, Halmstads kommun.

Jag vill tacka er båda (jag och min kollega Charlotte Ek Virack)för ett inspirerande möte och peppande föreläsning! Vi hade en riktigt bra dag/kväll och jag tror att ni har sått frön hos både ungdomarna och ledarna. – Stina Nilsson, projektledare Jönköpings kommun.

loggaRP

Instagram kan du kika på vad jag sysslar med om dagarna.
Kontakt: 
rebecca@dramalogen.se
0708 14 32 03
Press:
Dramalogerna