[gtranslate]

Ansökan till kurs

ANSÖKNING TILL KULTURENTREPRENÖRSKURSEN VÅREN 2017 (13 Februari – 14 April).
ANSÖKAN SKALL VARA INNE SENAST 18 JANUARI.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

På Dramalogen har vi hittat ett sätt för kreativa och konstnärliga utövare att använda sina kunskaper för att skapa ett samhälle med större förståelse och social hållbarhet. Genom att gå Dramalogens kulturentreprenörskurs får du en inblick i kulturlivets förutsättningar. Du kommer att vässa ditt konstnärliga redskap genom enskilt och gemensamt arbete. Du kommer att få möjlighet till coachning samt få möjlighet att stifta bekantskap med föreläsare och projekt som stärker dig som människa och konstnär. Vi blandar teori, i form av föreläsningar av fria kulturutövare från både Sverige och Europa, med workshops och arbete ute på fältet.

Genom att vara en del i gruppen av unga entusiastiska konstnärer med olika färdigheter kommer du att utveckla fler sidor av dig själv och dessutom inse vikten och nödvändigheten av samarbeten och nätverk. Genom att blanda våra olika konstnärliga skills, arbeta gränsöverskridande och ta del i varandras projekt skapas en styrka som i sin tur ger dig som kulturskapare en möjlighet att stå på flera än ett ben. Efter kursens slut har du fått verktyg och vägledning till hur du kan arbeta med kultur som anställd eller med egen firma och du har ett nätverk för att kunna starta samarbeten.

Om du vill ansöka till kursen bör du ha en bakgrund inom kultur. Du ska ha erfarenhet och intresse av minst ett kulturområde t.ex teater, musik, film, litteratur, dans, sociala medier, foto, konst m.m. Detta innebär att du kan uttrycka dig med och i din konstform, men också kombinera denna med andra former för att kunna föra dialog inom föreningar, institutioner, förvaltningar, näringsliv och samhälle.

Utbildningen är studiestödsberättigad.

ANSÖKNING TILL KULTURENTREPRENÖRSKURSEN VÅREN 2017 (13 Februari – 14 April).
ANSÖKAN SKALL VARA INNE SENAST 18 JANUARI.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

ANSÖKNINGSBLANKETT 2017

Vid frågor kontakta vår verksamhetsledare Margareta Ek:

MOB: 0706-061969
MEJL: MAGGAN@DRAMALOGEN.SE

KURSBESKRIVNING 2017

flyer-dramalog-2016

Fjolårets broschyr om kursen.

sid11

sid21

sid31