Rebecca Sellergren

RebSel Produktion

är mitt företag där jag arbetar som konferencier och moderator med att få människor att förstå vad din konferens handlar om. I och med min tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det min vardag att med kulturen som verktyg arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning, men även underhållning vid konferenser/ övriga event.

Länkikon E-mailikon

Utdrag från mitt CV:
Halmstad kommun- Under supervalåret 2014 arbetade jag med en projektanställning på Halmstads kommun som koordinator med uppdraget att engagera förstagångsväljare att rösta.
Halmstads kommun, Hemvårdsförvaltningen- våren 2016 arbetade jag som moderator med invånardialoger för att utreda individers behov angående framtidens boende för äldre. Läs mer om det här.
Söderfamiljen- Tillsammans med dramalogerna Charlotte Ek Virack och Peter Bengtsson skrev och genomförde vi krogshowen ”en trevlig stund” på den intima restaurangen söderfamiljen.
Internationell erfarenhet- 2013 spenderade jag tre månader i Sydafrika och Swaziland för att skaffa en djupare internationell erfarenhet samt volontärarbeta på förskolor och vårdcentraler.
GALAN- Halmstads årliga näringslivsgala där framgångsrika företagare prisas. Under 2015 och 2016 var jag sidekick- konferencier men 2017 fick jag chansen att vara huvudkonferencier, och den tog jag!
Kreativa Seminarier- Tillsammans med andra kulturarbetare i nätverket Dramalogen har jag genomfört en rad kreativa seminarier där vi behandlar ämnen som behöver lyftas på en arbetsplats. Det kan vara allt från ”dålig stämning” i fikarummet, högt sjukantal eller rena inspirationsdagar.

Jag har även studerat Projektledning och projektarbete samt organisation och ledarskap vid Högskolan i Halmstad.

Röster om mig:
”Rebecca Sellergren är en talangfull konferencier/moderator som har en energi utöver det vanliga. Med sitt engagemang, sin nyfikenhet och sin värme får hon människor att både känna sig bekväma och sedda på scen[…] I processen fram till genomförandet är Rebecca lyhörd och proffsig att jobba tillsammans med. För Rebecca är det mycket viktigt att leverera en bra slutprodukt och som kund känner man detta tydligt. – Anna- Maria Spaniol, näringslivsutvecklare HNAB, Halmstads kommun.

Jag vill tacka er båda (jag och min kollega Charlotte Ek Virack)för ett inspirerande möte och peppande föreläsning! Vi hade en riktigt bra dag/kväll och jag tror att ni har sått frön hos både ungdomarna och ledarna. – Stina Nilsson, projektledare Jönköpings kommun.

loggaRP

Kontakt: 
rebecca@dramalogen.se
0708 14 32 03
Följ mig gärna på Facebook där jag presenterar mina dagliga bravader
Press:
Dramalogerna