Jimmy Karlsson

Då jag är ganska ny här på Dramalogen vet jag ännu inte exakt vad jag har för uppgifter. Det jag däremot vet är vad jag vill göra och det är att arbeta med musik i alla dess former.

E-mailikon

Jag har sedan tonåren sysslat med musik, har stått och repat och repat och repat och repat lite till i sunkiga gamla källarlokaler. Detta gör jag inte längre utan nu skriver jag låtar och spelar in hemma och på Dramalogen. Allt harvande i replokaler har inte bara varit jobbigt, jag har haft väldigt roliga stunder samt att det har gett mig väldigt mycket erfarenhet, fått ett stort kontaktnät och har gjort att jag vet vad jag vill jobba med och det är låtskrivande, producent typ.

Jag hoppas att nu när Kulturhuset drar igång att jag får användning av alla mina kunskaper och erfarenheter jag har inom mig. Under årens lopp har jag studerat till utvecklingsingenjör, ljudtekniker och elektronik. Har även erfarenhet som ljudtekniker, bygga och riva scener, koppla och dona. Har lite av en tekniknörd inom mig då jag så länge jag minns alltid öppnade och mixtrar med alla apparater jag haft. Med all denna kunskap och erfarenhet hoppas jag kunna hjälpa till med låtskrivandet eller inspelningsteknik, eller både och.

Har även personlig erfarenhet av psykiska besvär så vet hur det kan vara att inte må bra psykiskt Vet hur jobbigt det kan vara bara att ta sig någonstans och hur svårt det är att förmå sig att utöva sin hobby. Vilket jag anser vara väldigt viktigt.

Då jag inte har ett eget företag så är jag inte vinstdrivande så med det menat kan jag hjälpa till vart jag än behövs.

Kontakta
Jimmy Karlsson
jimmy.karlzzon@gmail.com

Dramalogerna